ΕΤΑΙΡΙΑ

Tosoh Corporation

H Toyo Soda Manufacturing ξεκίνησε το 1935 ως εγχώριος παραγωγός καυστικής και ανθρακικής σόδας. Tο 1975 συγχωνεύτηκε με την Tekkosha Co. Ltd και δύο χρόνια αργότερα, μετονομάστηκε σε Tosoh Corporation. Η λέξη 'tosoh' αποτελεί τη συντομογραφία της "toyo soda", που στην ιαπωνική σημαίνει σόδα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.tosoh.com.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Το δίκτυο της Tosoh Corporation συνιστούν 130 εταιρίες σε όλο τον κόσμο. Συνολικά απασχολεί 11.000 ανθρώπους ανά τον κόσμο και το καθαρό κέρδος από τις πωλήσεις της ανέρχεται στα 7.7 δισεκατομμύρια δολάρια Η.Π.Α για το οικονομικό έτος που έληξε 31 Μαρτίου 2014.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
Η Tosoh είναι από τους μεγαλύτερους παραγωγούς χημικών στην Ασία. Προμηθεύει διάφορα βασικά χημικά που χρησιμοποιούνται στο σύγχρονο τρόπο ζωής καθημερινά. Τα πετροχημικά εργοστάσια του ομίλου παράγουν αιθυλένιο, πολυαθυλένιο και πολυμερή, ενώ η παραγωγή ειδικών υλικών υποστηρίζει την αγορά των ημιαγωγών, οθονών, και της ηλιακής τεχνολογίας. Η Tosoh είναι και πρωτοπόρος και σε τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών. Ο όμιλος έχει διατυπώσει έντονα την δέσμευση του για βιώσιμη ανάπτυξη παράγοντας ποικιλλία οικολογικών προϊόντων.